Culinair plateau
Het plateau bestaat uit een diversiteit van kleine gerechtjes, fingerfood en tapasachtige hapjes.
Minimaal 35 verschillende gerechtjes, rekening houdend met de seizoenen zullen deze wisselen.
- Rundvleessalade
- Zalmsalade
- Tonijnsalade
- Selderijsalade
- Kip-kerriesalade
- Aardappelsalade met uitgebakken spekjes
- Pastasalade met gegrilde groenten
- Gerookte zalm
- Gerookte forel
- Gefrituurde mosseltjes
- Gemarineerde gamba’s
- Noorse garnalen met appel
- Papadew
- Olijven
- Spiesje van mozzarella met zontomaatjes en basilicum
- Meditirano
- Grillworst
- Filet Americain met kwartelei
- Ganda ham met meloen
- Spinata Romana
- Geitenkaas, omwikkeld met spek
- Brie met vijgenbrood
- Bieslook-roomkaas
- Minipaté en croûte
- Spekkoek van ossenhaas met pesto
- Kippeling (kip)
- Cocktailsaus
- Knoflooksaus
- Zigeunersaus
- Pijnboompitten en walnoten
- Cornichon
- Kruidenboter
- Tomatentapenade
- Groene tapenade
- Zwarte olijven tapenade (zwart)
Apart er bij te bestellen: een mand met vers gebakken stokbrood.
Vanaf 15 personen te bestellen.
Prijs p.p.: € 22,11
Eventueel uit te breiden met Twentse gehaktballetjes.
Prijs p.p.: € 3,47
Incl. borden, bestek en servetten.