Het culinaire plateau

Culinair plateau

Het plateau bestaat uit een diversiteit van kleine gerechtjes, fingerfood en tapasachtige hapjes.

Minimaal 35 verschillende gerechtjes, rekening houdend met de seizoenen zullen deze wisselen.

  • Rundvleessalade
  • Zalmsalade
  • Tonijnsalade
  • Selderijsalade
  • Kip-kerriesalade
  • Aardappelsalade met uitgebakken spekjes
  • Pastasalade met gegrilde groenten

 

  • Gerookte zalm
  • Gerookte forel
  • Gefrituurde mosseltjes
  • Gemarineerde gamba’s
  • Noorse garnalen met appel

 

  • Papadew
  • Olijven
  • Spiesje van mozzarella met zontomaatjes en basilicum
  • Meditirano
  • Grillworst
  • Filet Americain met kwartelei

 

  • Ganda ham met meloen
  • Spinata Romana
  • Geitenkaas, omwikkeld met spek
  • Brie met vijgenbrood
  • Bieslook-roomkaas

 

  • Minipaté en croûte
  • Spekkoek van ossenhaas met pesto
  • Kippeling (kip)

 

  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Zigeunersaus

 

  • Pijnboompitten en walnoten
  • Cornichon
  • Kruidenboter
  • Tomatentapenade
  • Groene tapenade
  • Zwarte olijven tapenade (zwart)

Apart er bij te bestellen: een mand met vers gebakken stokbrood.

Vanaf 15 personen te bestellen.

Prijs p.p.:  € 22,11

 

Eventueel uit te breiden met Twentse gehaktballetjes.

Prijs p.p.:  € 3,47

Incl. borden, bestek en servetten.