2 Februari, Sponsorovereenkomst tussen Catering Culinair en het KWPN 2018

KWPN voorzitter Andries van Daalen  en Catering Culinair Marty Fidder zijn een sponsorovereenkomst aangegaan voor de duur van 4 jaar. Catering Culinair is de leverancier van de VIP-Catering tijdens de KWPN Stallion show in ‘s-Hertogenbosch en daarnaast huiscateraar van veel KWPN evenementen in Ermelo. Wij zijn tevens al jarenlang sponsor van JongKWPN.

30 Oktober Kookinspiratie bij Catering Culinair

Regelmatig trainen de koks van Catering Culinair. We blikken terug op een geslaagde kookavond. Naast het koken is er aandacht besteed aan presentaties van gerechten.

 

 

8 september, Officiële opening van Parc de Zwijger in Wezep.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn en Harry Frens hebben vrijdag 8 september het geheel vernieuwde en verbouwde Parc de Zwijger officieel geopend. De genodigden konden onder het genot van een hapje en een drankje, zien hoe de vlaggen werden gehesen. Een kijkje op het Parc waar je je waant op een vakantiepark. Een aanwinst voor de Gemeente Oldenbroek.

 

 

 

28 Maart, 20 jaar Catering Culinair, De Goede Smaak van De Veluwe.

Of het nu gaat om het bedrijfsrestaurant, een groots feest of een intiem diner; goed eten en drinken bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer en dat wordt steeds belangrijker. En de samenwerking en inzet van mensen is het tweede hoofdingrediënt. Precies dat is al 20 jaar de basis van Catering Culinair. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we overal een culinair feest van.

Van eten een feestje maken, dat kunnen we bij alle gelegenheden. Door mooie, goede en verantwoorde producten, een team waar plezier voelbaar is, liefde voor het vak en een nauwe samenwerking met en sparringpartner voor onze opdrachtgevers. No nonsense, creatief en vanzelfsprekend zoals we het afspreken met flexibiliteit en aanpassingsvermogen als tweede natuur.

De grootste Hengstenkeuring ter wereld

De grootste Hengstenkeuring ter wereld vond afgelopen woensdag t/m zaterdag plaats in ’s-Hertogenbosch. 25.000 bezoekers uit alle delen van de wereld kwamen naar de Brabanthallen voor vier dagen bomvol fokkerij, sport en show. Catering Culinair was voor het 6de jaar als Vip Cateraar aanwezig. Het team van Catering Culinair heeft een topprestatie geleverd.

De 21ste editie van de Nunspeetse Keiler.

Op zaterdag 4 juni, vond het grootste sportevenement van de Veluwe plaats, “de Nunspeetse Keiler”.  De Strijd om de Nunspeetse Keiler is een initiatief van de Lions Club Nunspeet. Een belangrijk deel van de opbrenst van de Keiler 2016 gaat naar het Jeugdsportfonds Nunspeet.

De teams bestonden uit vijf personen, en de onderlinge strijd ging los om in het bezit van de Nunspeetse Keiler te komen. Het uitdagende parcours bestond uit een soort klaverblad van vier lussen. Het hart werd gevormd door het Marktplein van Nunspeet. Er waren twee fietslussen en twee looplussen. De teams moesten deze lussen afwisselend fietsend en hardlopend afleggen, waarbij onderweg vijftien behendigheidsproeven werden uitgevoerd.

Samen werd er gesport, afgezien en eeuwige roem vergaard.

Deelnemers en genodigden genoten in de Veluvine van een goed verzorgd dinerbuffet die met zorgt werd samengesteld door Catering Culinair. Zo kon iedereen weer op krachten komen, na praten over de succesvolle sportprestaties in een zonovergoten Nunspeet .

 

Nieuwe burgemeester van de gemeente Nunspeet geniet van de culinaire hapjes van Catering Culinair

Op vrijdag 27 mei is Breunis van de Weerd officieel geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Nunspeet. Tijdens de speciale raadsvergadering is hij beëdigd door de Commissaris van de Koning, Clemens Cornielje.

Op vrijdagavond konden de inwoners van Nunspeet en andere belangstellende, kennis maken met de nieuwe burgemeester. Catering Culinair was erbij en verzorgde de culinaire hapjes tijdens deze gezellige receptie.