delta

Delta Berging en Transport

“Al vele jaren werken wij samen met Catering Culinair bij het verzorgen van maaltijden in buffetvorm bij ANPR scanactie van politie en belastingdienst. In overleg hebben we een menulijst vastgesteld waardoor onze opdrachtgevers makkelijk kunnen kiezen wat ze gereserveerd willen hebben. De buffetten bestaan altijd uit 2 soorten groenten, aardappelen en/of rijst. En als vlees is er keuze uit kip, varjkenshaasmedaillions, gehaktbal, karbonade enzovoorts. Ook is mogelijk om vegetarische of halal maaltijden te bestellen. En uiteraard wordt ook het chinese buffet altijd goed gewaardeerd. Wat als zeer positief wordt ervaren is dat men kan eten van een normaal bord en normaal bestek. Geen plastic spullen zoals je vaak tegenkomt. Wij verzorgen de catering in onze accomodatietrailer of op bijvoorbeeld een politiebureau. Onze opdrachtgevers hoeven zich nergens zorgen om te maken, wij nemen dat in  combinatie met Catering Culinair helemaal voor onze rekening. De buffetten zijn altijd van zeer goede kwaliteit wat ook te merken is aan de reactie’s van onze opdrachtgevers. ” ; aldus Peter-Kees Waardenburg Delta Berging en Transport BV te Almere.

logo-gps

G.P.S te Nunspeet

“Vanaf het begin toen Catering Culinair nog in Kampen gevestigd was, zijn wij al klant. Wij zijn met elkaar meegegroeid en groeien nog steeds. Wij ervaren onze relatie met Catering Culinair als bijzonder goed, niets is teveel voor ze en zij waarborgen een hoog service niveau”; aldus Richard Huiskens, bedrijfsleider G.P.S. te Nunspeet.

GOOGLE-Aviodrome-profiel

Aviodrome te Lelystad

“Aviodrome werkt al vele jaren samen met Catering Culinair, deze samenwerking kunnen wij als goed beschouwen. De buffetten, gerechten, lunches en bbq’s zien er verzorgd en smakelijk uit, onze gasten zijn altijd tevreden. De service van Catering Culinair ervaar ik als erg prettig. “ aldus Hendrike Rodermond, manager Horeca & Gastenservice.

bruiloftbelevenis-8670

Landgoed Overcinge te Havelte

“Een aantal jaren geleden is de samenwerking met Catering Culinair en Landgoed Overcinge begonnen. Tot op heden verloopt dit naar volle tevredenheid. De diversiteit en de zorg die Catering Culinair besteed aan de gerechten en het personeel zijn meer dan uitstekend.
De gasten van het Landgoed zijn iedere keer weer enthousiast over de kwaliteit van de diners en de buffetten. Van kleine tot grote diners ( 200 personen) zijn bij hun in zeer bekwame handen. Wij hoeven ons over de catering nooit zorgen te maken.  Dat geeft ons en onze gasten een goed en gastvrij gevoel. “ aldus Hennie Jager, bedrijfsmanager, Landgoed Overcinge.

dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk

“Dolfinarium is zeer tevreden over de samenwerking met Catering Culinair. Er is veel variatie in buffetten zodat er voor al onze klanten een geschikt buffet tussen zit. Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag naar maatwerk. Catering Culinair denkt dan met ons mee en komt met een passend voorstel. Kortom wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar een langdurige samenwerking!” aldus Yonine van Oene, accountmanager B2B, Dolfinarium Harderwijk.

KWPN-logo-grootCMYK

KWPN Hengstenkeuring ’s Hertogenbosch

“Gedurende dit 5 daagse paardensport evenement in de Brabanthallen in Den Bosch is Catering Culinair onze vaste partner om mee samen te werken. Haar vaste en ervaren team werkt goed samen en maken dit evenement telkens weer tot een culinair succes! Niets is te gek, niets is teveel, elke vraag weet Catering Culinair voor ons in te vullen, aldus Marijke de Greef, coördinator evenementen,  KWPN.