Over ons

De culinaire sfeermaker voor elke gelegenheid

Wij geloven dat eten en drinken van groot belang zijn voor de sfeer van elke gelegenheid, of het nu gaat om een bedrijfsrestaurant, een groot feest of een intiem diner. Daarom zetten wij alles op alles om van elke gelegenheid een culinair feest te maken. Onze passie voor het vak proeft u terug in alles wat wij doen en wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit, liefst met gebruik van lokale en biologische producten. Bij Catering Culinair staan flexibiliteit en een no-nonsense aanpak centraal, zodat wij altijd een stapje verder kunnen gaan dan u verwacht.

Al meer dan 25 jaar dé smaak van de Veluwe!

Wij staan bekend om onze uitzonderlijke culinaire smaken van de Veluwe. Met het team enthousiaste en toegewijde medewerkers, geleid door eigenaar Marty Fidder, zetten we al 25 jaar ‘de puntjes op de i’ van elke culinaire gelegenheid. Vanuit het professioneel ingerichte bedrijfspand in Nunspeet voorziet Catering Culinair klanten door heel Nederland van een culinaire beleving. Beleef ook de smaak van de Veluwe!

Elk eten een feestje

Onze missie is om van eten een feestje te maken. Dit doen we door middel van heerlijke, goede en verantwoorde producten, een team dat plezier ademt, liefde voor het vak en een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij werken zonder flauwekul, creatief en flexibel en stemmen ons af op de wensen van onze klanten.

Wij zorgen voor het complete plaatje

Catering Culinair is al 25 jaar de keuze voor de goede smaak van de Veluwe. Alles is er bij ons op gericht om u het werk uit handen te nemen, van aankleding tot personeel, zodat uw gasten kunnen genieten van verrukkelijke gerechten. Onze missie is om eten tot een feest te maken door verse, goede en verantwoorde producten te gebruiken. Onze focus ligt op versheid, geen gebruik van E-nummers en zoveel mogelijk biologische producten uit de buurt. Dat doen wij met een team dat plezier uitstraalt. Vertel ons wat u wilt en wij regelen de rest!

Bekijk onze diensten

Van eten een feestje maken, dat kunnen we bij alle gelegenheden

Voor iedere bijeenkomst een passend buffet

Door middel van duidelijke afspraken, zetten wij graag een uitstekend georganiseerde catering voor u klaar die aan al uw verwachtingen voldoet. Laat u verrassen door onze verfijnde gerechten en uitstekende service!

Bekijk het buffetboek
Team

Boudewijn Verpalen

Chris Jansen

Johanne Tatje

Marcel van Pijkeren

Marty Fidder

Miriam de Ruiter

Peter Admiraal

Peter Hartman

Rinald van Hoek

Sander van ’t Riet

Thijs Fidder

Reviews

Geweldige catering, perfect passend bij ons bedrijfsfeest. Het eten was heerlijk en het personeel was zeer professioneel. We waren erg tevreden!

Chris van der Graaf

Fantastische ervaring voor ons kerstdiner/buffet op kantoor! Een persoonlijk benadering en er werd voorafgaand goed meegedacht. De kwaliteit was fantastisch en zelfs beter dan verwacht. Ook aan de aankleding van het buffet werd gedacht. Het personeel vrolijk en betrokken bij de op- en afbouw. Alles zag eruit om door een ringetje te halen.

Christel van der Stouw

Het catering bedrijf van Nederland!

Az Video

Dank voor de prettige samenwerking van afgelopen Maandag in het Noord-Veluws Museum Nunspeet. Was super gezellig en lekker eten?

Bart Buurkes

Professioneel bedrijf met zeer goed eten. Niet bang om grote partijen aan te nemen.

Gert van Bloemendaal