Buffetten

Wij kunnen onze buffetten Corona-proof aanbieden door onze koks in te zetten tijdens de periode dat u van het eten geniet. Zij zullen de gerechten voor u en uw gasten opscheppen met inachtneming van de geldende maatregelen.

Buffet Populair:

  • Ambachtelijke zalmsalade met gerookte zalm
  • Bourgondische aardappelsalade met spekjes, ei en preiringen
  • Tricolore pastasalade met gegrilde groenten, gegarneerd met Italiaanse worst
  • Luxe rauwkostsalade met dressing
  • Visplateau met Hollandse haring, gerookte makreel en Noorse garnalen

 

  • Kipsatéspiesen met satésaus
  • Gehaktballetjes met een tomatensalsa
  • Varkensprocureur in grootmoeders’ dikke jus

 

  • 2 Koude sauzen (knoflook- en cocktailsaus)
  • Vers afgebakken luxe broodsoorten
  • Huisgemaakte kruidenboter

Prijs per persoon:  € 24,75 incl. BTW (€ 22,71 ex BTW)

 Buffet Classique:

  • Ambachtelijke rundvleessalade
  • Kleurrijk gegarneerde salade van rode zalm
  • Groene salade mesclune met feta en zongedroogde tomaten
  • Luxe visplateau, met gerookte zalm, Hollandse haring en Noorse garnalen
  • Luxe vleesplateau met gebraden rosbief, gegrilde rollade en nagelhout

 

  • Zalmmedaillons, gestoofd in een dillesaus
  • Kipfilet in satésaus
  • Varkensfilet in stroganoffsaus
  • Warme beenham in honing-mosterdsaus
  • Aardappelen, gegratineerd met Old Amsterdam
  • Gegrilde groenten

 

  • 3 Koude sauzen (knoflook-, cocktail- en groene kruidensaus)
  • Vers afgebakken luxe broodsoorten
  • Huisgemaakt kruidenboter

Prijs per persoon: € 29,00 incl. BTW (€ 26,61 ex BTW)

Vorstelijk Buffet:

  • Ambachtelijke rundvleessalade
  • Romige tonijnsalade met paprika en olijven
  • Goed gevulde kipkerriesalade, met gerookte kipfilet
  • Luxe visplateau met gerookte zalm en forel, Hollandse haring en Noorse garnalen
  • Luxe vleesplateau met gebraden rosbief, gevulde kalfsborst met tonijnmayonaise en Parmaham met Galiameloen.

 

  • Klassieke boeuff bourguignon
  • Kip in cognacsaus
  • Varkenshaas met een saus van salie en Parmaham
  • Visstoofpotje met diverse soorten vis
  • Krielaardappeltjes met knoflook en peterselieroom
  • Saffraanrijst
  • Gegrilde groenten

 

  • 3 Koude sauzen (knoflook-, cocktail- en groene kruidensaus)
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Huisgemaakte kruidenboter

Prijs per persoon:  € 31,20 incl. BTW (€ 28,62 ex BTW)                  

Koud-warm Buffet I:

  • Tricolore pastasalade, met gegrilde mediterrane groenten
  • Rijk gevulde zalmsalade
  • Bourgondische aardappelsalade met spekjes, ei en preiringen
  • Prei-ei-ham salade
  • Luxe salade mesclune met feta, olijven en zongedroogde tomaat
  • Luxe visplateau met gerookte zalm en diverse andere vissoorten
  • Luxe vleesplateau met diverse worst-, paté- en ham soorten

 

  • Varkensgebraad met pepersaus
  • Kip-kerrie ragout
  • Varkenshaasmedaillons met champignon-roomsaus
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Gevulde pangarolletjes met een kreeftensaus
  • Wilde rijst
  • Roomaardappelen
  • Gebakken krielaardappelen
  • Haricots verts, omwikkeld met spek
  • Witlof uit de oven, met ham en kaas

 

  • Diverse koude sauzen
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Huisgemaakte kruidenboter

Prijs per persoon:  € 34,75 incl. BTW (€ 31,88 ex BTW)

 Koud-warm Buffet II:

  • Ambachtelijke rundvleessalade
  • Rijk gevulde zalmsalade
  • Romige tonijnsalade met kappertjes en olijven
  • Kipkerrie salade met gerookte kipfilet
  • Selderijsalade
  • Luxe visplateau met gerookte zalm en diverse andere vissoorten
  • Luxe vleesplateau met diverse worst-, paté- en ham soorten
  • Diverse soorten meloen, chutneys en Cumberlandsaus
  • Hele gepocheerd “klassieke” zalmforel

 

  • Kalfssucade met bospaddenstoelensaus
  • Kabeljauw met prei-bieslooksaus
  • Klassieke boeuff Stroganoff
  • Varkens lende met mosterdsaus
  • Warme beenham met honing-mosterdsaus
  • Gewokte tonijn met verse groenten, taugé en suriyakisaus
  • Gegrilde mediterrane groenten
  • Andijvie, met spek
  • Ratatouille
  • Notenrijst
  • Tagliatelle
  • Aardappeltaart

 

  • Diverse koude sauzen
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Huisgemaakte kruidenboter

Prijs per persoon:  € 39,95 incl. BTW (€ 36,65 ex BTW)

 

Veluws Streekbuffet

Uitgebreid buffet met overwegend Veluwse streekgerechten.

  • Ambachtelijke rundvleessalade met Elburgs rundvlees
  • Groene luxe salade met gerookte, Nunspeetse eendenborst, citrusfruit en walnoten
  • Houten plank met gedroogde Elspeets wild zwijnsham en meloenslices, nagelhout en rosbief
  • Gerookte Doornspijkse zalmforel met toast en wasabi-mayonaise, garnalen en gerookte makreel, gepresenteerd op een plateau.

 

  • Filet van Barneveldse maïskip met een cognacsaus
  • Gebraad van Noord Veluws varken met een peper-roomsaus
  • Klassieke boeuff Bourguignon, met Elburgs rundvlees
  • Filet van snoekbaars uit de Randmeren, met een dille-roomsaus
  • Aardappelen, gegratineerd met boerderijkaas uit Doornspijk
  • Gegrilde groenten van Veluwse bodem

 

  • Diverse koude sauzen (knoflook-, cocktail- en groene kruidensaus)
  • Vers afgebakken Veluwse boerenbroden
  • Huisgemaakte Nunspeetse kruidenboter

Prijs per persoon:  € 30,75 incl. BTW (€ 28,21 ex BTW)                   

Fresh & Healthy Buffet

  • Gemengde groene salade met olijven en zongedroogde tomaatjes
  • Tricolore pastasalade met gerookte kipfilet, tomaat en een yoghurtdressing
  • Italiaanse salade Caprese, met mozzarella, tomaat en basilicum
  • Quinnoasalade met gegrilde mediterrane groenten
  • Frisse garnalen-krabsalade met zoete appeltjes en dille
  • Salade van vers fruit

 

  • Ossenhaaspuntjes met kruidenolie en paprikareepjes
  • Kabeljauwfilet op wilde spinazie
  • Kip met een saus van tomaat en een zuurtje
  • Gegrilde varkenshaas met gebakken champignons
  • Gegrilde verse groenten
  • Rozeval-aardappeltjes uit de oven, met Provençaalse kruiden

 

  • Vers afgebakken landbroden
  • Huisgemaakte kruidenboter
  • Olijfolie en zeezout

Prijs per persoon:  € 32,30 incl. BTW (€ 29,63 ex BTW)                  

 

Chinees-Indisch Buffet:

  • Nasi goreng
  • Bami goreng
  • Witte rijst
  • Daging rendang
  • Gado gado
  • Babi pangang
  • Saté ajam, met satésaus
  • Foe yong hai
  • Ajam paniki
  • Hete sambal boontjes
  • Komkommer, in zoetzuur
  • Kroepoek
  • Atjar, seroendeng en sambal

Prijs per persoon:  € 25,00 incl. BTW (€ 22,94 ex BTW)                  

Italiaans Buffet:

  • Tricolore pastasalade, met tonijn en olijven
  • Goed gevulde garnalensalade, met zoete appeltjes en dille
  • Frisse tomatensalade met mozzarella en basilicum
  • Salade mesclune met gerookte kipfilet en zongedroogde tomaat
  • Luxe plateau met diverse soorten vis
  • Luxe plateau met diverse Italiaanse worsten
  • Fricandeau-carpaccio met tonijnmayonaise
  • Gemarineerde Provençaalse witvis met limoensap
  • Fusilli met gerookte zalmsnippers en champagnesaus
  • Toscaanse kip
  • Huisgemaakte lasagne
  • Gegratineerde aardappelschotel met Parmezaanse kaas
  • Gegrilde groenten met olijfolie en zeezout
  • Vers afgebakken ciabatta, stokbrood en Toscaanse bonken
  • Huisgemaakte kruidenboter
  • Tapenade

Prijs per persoon:  € 31,20 incl. BTW (€ 28,62 ex BTW)                  

Tapas Buffet:

  • Pastasalade met chorizo en olijven
  • Roquefortsalade met gemarineerde champignons
  • Salade van gerookte kipfilet met gegrilde courgette
  • Serranoham met galiameloen
  • Plateau met diverse soorten worst
  • Garnalen in olijfolie, knoflook en sardines
  • Plateau met diverse wraps, gevuld met filet Americain, gerookte zalm, beenham en pikante garnaaltjes
  • Spareribs
  • Gamba’s met knoflook en kruiden
  • Hotwings met tomatentapenade
  • Gehaktballetjes met een pittige saus
  • Pikante kipspiesjes piri piri
  • Vers afgebakken ciabatta
  • Huisgemaakte kruidenboter

Prijs per persoon:  € 32,10 incl. BTW (€ 29,45 ex BTW)                  

 

Voor alle genoemde buffetten geldt een minimale afname van 20 personen.