Buffetten
Wij kunnen onze buffetten Corona-proof aanbieden door onze koks in te zetten tijdens de periode dat u van het eten geniet. Zij zullen de gerechten voor u en uw gasten opscheppen met inachtneming van de geldende maatregelen.
Buffet Populair:
- Ambachtelijke zalmsalade met gerookte zalm
- Bourgondische aardappelsalade met spekjes, ei en preiringen
- Tricolore pastasalade met gegrilde groenten, gegarneerd met Italiaanse worst
- Luxe rauwkostsalade met dressing
- Visplateau met Hollandse haring, gerookte makreel en Noorse garnalen
- Kipsatéspiesen met satésaus
- Gehaktballetjes met een tomatensalsa
- Varkensprocureur in grootmoeders’ dikke jus
- 2 Koude sauzen (knoflook- en cocktailsaus)
- Vers afgebakken luxe broodsoorten
- Huisgemaakte kruidenboter
Prijs per persoon: € 24,75 incl. BTW (€ 22,71 ex BTW)
Buffet Classique:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Kleurrijk gegarneerde salade van rode zalm
- Groene salade mesclune met feta en zongedroogde tomaten
- Luxe visplateau, met gerookte zalm, Hollandse haring en Noorse garnalen
- Luxe vleesplateau met gebraden rosbief, gegrilde rollade en nagelhout
- Zalmmedaillons, gestoofd in een dillesaus
- Kipfilet in satésaus
- Varkensfilet in stroganoffsaus
- Warme beenham in honing-mosterdsaus
- Aardappelen, gegratineerd met Old Amsterdam
- Gegrilde groenten
- 3 Koude sauzen (knoflook-, cocktail- en groene kruidensaus)
- Vers afgebakken luxe broodsoorten
- Huisgemaakt kruidenboter
Prijs per persoon: € 29,00 incl. BTW (€ 26,61 ex BTW)
Vorstelijk Buffet:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Romige tonijnsalade met paprika en olijven
- Goed gevulde kipkerriesalade, met gerookte kipfilet
- Luxe visplateau met gerookte zalm en forel, Hollandse haring en Noorse garnalen
- Luxe vleesplateau met gebraden rosbief, gevulde kalfsborst met tonijnmayonaise en Parmaham met Galiameloen.
- Klassieke boeuff bourguignon
- Kip in cognacsaus
- Varkenshaas met een saus van salie en Parmaham
- Visstoofpotje met diverse soorten vis
- Krielaardappeltjes met knoflook en peterselieroom
- Saffraanrijst
- Gegrilde groenten
- 3 Koude sauzen (knoflook-, cocktail- en groene kruidensaus)
- Vers afgebakken stokbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
Prijs per persoon: € 31,20 incl. BTW (€ 28,62 ex BTW)
Koud-warm Buffet I:
- Tricolore pastasalade, met gegrilde mediterrane groenten
- Rijk gevulde zalmsalade
- Bourgondische aardappelsalade met spekjes, ei en preiringen
- Prei-ei-ham salade
- Luxe salade mesclune met feta, olijven en zongedroogde tomaat
- Luxe visplateau met gerookte zalm en diverse andere vissoorten
- Luxe vleesplateau met diverse worst-, paté- en ham soorten
- Varkensgebraad met pepersaus
- Kip-kerrie ragout
- Varkenshaasmedaillons met champignon-roomsaus
- Gelakte zalm met sojasaus
- Gevulde pangarolletjes met een kreeftensaus
- Wilde rijst
- Roomaardappelen
- Gebakken krielaardappelen
- Haricots verts, omwikkeld met spek
- Witlof uit de oven, met ham en kaas
- Diverse koude sauzen
- Vers afgebakken stokbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
Prijs per persoon: € 34,75 incl. BTW (€ 31,88 ex BTW)
Koud-warm Buffet II:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Rijk gevulde zalmsalade
- Romige tonijnsalade met kappertjes en olijven
- Kipkerrie salade met gerookte kipfilet
- Selderijsalade
- Luxe visplateau met gerookte zalm en diverse andere vissoorten
- Luxe vleesplateau met diverse worst-, paté- en ham soorten
- Diverse soorten meloen, chutneys en Cumberlandsaus
- Hele gepocheerd “klassieke” zalmforel
- Kalfssucade met bospaddenstoelensaus
- Kabeljauw met prei-bieslooksaus
- Klassieke boeuff Stroganoff
- Varkens lende met mosterdsaus
- Warme beenham met honing-mosterdsaus
- Gewokte tonijn met verse groenten, taugé en suriyakisaus
- Gegrilde mediterrane groenten
- Andijvie, met spek
- Ratatouille
- Notenrijst
- Tagliatelle
- Aardappeltaart
- Diverse koude sauzen
- Vers afgebakken stokbrood
- Huisgemaakte kruidenboter
Prijs per persoon: € 39,95 incl. BTW (€ 36,65 ex BTW)
Veluws Streekbuffet
Uitgebreid buffet met overwegend Veluwse streekgerechten.
- Ambachtelijke rundvleessalade met Elburgs rundvlees
- Groene luxe salade met gerookte, Nunspeetse eendenborst, citrusfruit en walnoten
- Houten plank met gedroogde Elspeets wild zwijnsham en meloenslices, nagelhout en rosbief
- Gerookte Doornspijkse zalmforel met toast en wasabi-mayonaise, garnalen en gerookte makreel, gepresenteerd op een plateau.
- Filet van Barneveldse maïskip met een cognacsaus
- Gebraad van Noord Veluws varken met een peper-roomsaus
- Klassieke boeuff Bourguignon, met Elburgs rundvlees
- Filet van snoekbaars uit de Randmeren, met een dille-roomsaus
- Aardappelen, gegratineerd met boerderijkaas uit Doornspijk
- Gegrilde groenten van Veluwse bodem
- Diverse koude sauzen (knoflook-, cocktail- en groene kruidensaus)
- Vers afgebakken Veluwse boerenbroden
- Huisgemaakte Nunspeetse kruidenboter
Prijs per persoon: € 30,75 incl. BTW (€ 28,21 ex BTW)
Fresh & Healthy Buffet
- Gemengde groene salade met olijven en zongedroogde tomaatjes
- Tricolore pastasalade met gerookte kipfilet, tomaat en een yoghurtdressing
- Italiaanse salade Caprese, met mozzarella, tomaat en basilicum
- Quinnoasalade met gegrilde mediterrane groenten
- Frisse garnalen-krabsalade met zoete appeltjes en dille
- Salade van vers fruit
- Ossenhaaspuntjes met kruidenolie en paprikareepjes
- Kabeljauwfilet op wilde spinazie
- Kip met een saus van tomaat en een zuurtje
- Gegrilde varkenshaas met gebakken champignons
- Gegrilde verse groenten
- Rozeval-aardappeltjes uit de oven, met Provençaalse kruiden
- Vers afgebakken landbroden
- Huisgemaakte kruidenboter
- Olijfolie en zeezout
Prijs per persoon: € 32,30 incl. BTW (€ 29,63 ex BTW)
Chinees-Indisch Buffet:
- Nasi goreng
- Bami goreng
- Witte rijst
- Daging rendang
- Gado gado
- Babi pangang
- Saté ajam, met satésaus
- Foe yong hai
- Ajam paniki
- Hete sambal boontjes
- Komkommer, in zoetzuur
- Kroepoek
- Atjar, seroendeng en sambal
Prijs per persoon: € 25,00 incl. BTW (€ 22,94 ex BTW)
Italiaans Buffet:
- Tricolore pastasalade, met tonijn en olijven
- Goed gevulde garnalensalade, met zoete appeltjes en dille
- Frisse tomatensalade met mozzarella en basilicum
- Salade mesclune met gerookte kipfilet en zongedroogde tomaat
- Luxe plateau met diverse soorten vis
- Luxe plateau met diverse Italiaanse worsten
- Fricandeau-carpaccio met tonijnmayonaise
- Gemarineerde Provençaalse witvis met limoensap
- Fusilli met gerookte zalmsnippers en champagnesaus
- Toscaanse kip
- Huisgemaakte lasagne
- Gegratineerde aardappelschotel met Parmezaanse kaas
- Gegrilde groenten met olijfolie en zeezout
- Vers afgebakken ciabatta, stokbrood en Toscaanse bonken
- Huisgemaakte kruidenboter
- Tapenade
Prijs per persoon: € 31,20 incl. BTW (€ 28,62 ex BTW)
Tapas Buffet:
- Pastasalade met chorizo en olijven
- Roquefortsalade met gemarineerde champignons
- Salade van gerookte kipfilet met gegrilde courgette
- Serranoham met galiameloen
- Plateau met diverse soorten worst
- Garnalen in olijfolie, knoflook en sardines
- Plateau met diverse wraps, gevuld met filet Americain, gerookte zalm, beenham en pikante garnaaltjes
- Spareribs
- Gamba’s met knoflook en kruiden
- Hotwings met tomatentapenade
- Gehaktballetjes met een pittige saus
- Pikante kipspiesjes piri piri
- Vers afgebakken ciabatta
- Huisgemaakte kruidenboter
Prijs per persoon: € 32,10 incl. BTW (€ 29,45 ex BTW)
Voor alle genoemde buffetten geldt een minimale afname van 20 personen.