Het plateau bestaat uit een diversiteit van kleine gerechtjes, fingerfood en tapasachtige hapjes.

Minimaal  35 verschillende gerechtjes, rekening houdend met de seizoenen zullen deze  wisselen.

  • Rundvleessalade
  • Zalmsalade
  • Tonijnsalade
  • Selderijsalade
  • Kip-kerriesalade
  • Aardappelsalade met uitgebakken spekjes
  • Pastasalade met gegrilde groenten
  • Gerookte zalm
  • Gerookte forel
  • Gefrituurde mosseltjes
  • Gemarineerde gamba’s
  • Noorse garnalen met appel
  • Papadew
  • Olijven
  • Spiesje van mozzarella met zontomaatjes en basilicum
  • Meditirano
  • Grillworst
  • Filet Americain met kwartelei
  • Ganda ham met meloen
  • Spinata
  • Geitenkaas, omwikkeld met spek
  • Brie met vijgenbrood
  • Bieslookroomkaas
  • Minipaté en croûte
  • Spekkoek van ossenhaas met pesto
  • Kippeling
  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Zigeunersaus
  • Pijnboompitten en walnoten
  • Cornichon
  • Kruidenboter
  • Tomatentapenade
  • Groene tapenade
  • Zwarte olijven tapenade

Apart erbij een mand met vers gebakken stokbrood.

Vanaf 8 personen te bestellen.

Prijs  € 14,75 p.p

Incl. borden, bestek en servetten.

Eventueel uit te breiden met Twentse gehaktballetjes.

Prijs € 2,25 p.p.