28 Maart, 20 jaar Catering Culinair, De Goede Smaak van De Veluwe.

Of het nu gaat om het bedrijfsrestaurant, een groots feest of een intiem diner; goed eten en drinken bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer en dat wordt steeds belangrijker. En de samenwerking en inzet van mensen is het tweede hoofdingrediënt. Precies dat is al 20 jaar de basis van Catering Culinair. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we overal een culinair feest van.

Van eten een feestje maken, dat kunnen we bij alle gelegenheden. Door mooie, goede en verantwoorde producten, een team waar plezier voelbaar is, liefde voor het vak en een nauwe samenwerking met en sparringpartner voor onze opdrachtgevers. No nonsense, creatief en vanzelfsprekend zoals we het afspreken met flexibiliteit en aanpassingsvermogen als tweede natuur.